Početna stranica...
Početna stranica... Kontakt...
 
 O ordinaciji
Rješenjem Ministarstva zdravstva, rada i socijalne skrbi HNŽ/K, urudžbeni broj: UP/I-06-02-39-5/10, od 4. veljače 2010. godine, ''Stomatološka ordinacija Dr. Ružica Šunjić'' počela je s radom u Mostaru.


  Dr. Ružica Šunjić

Dr. Ružica Šunjić rođena je 1970. godine u Mostaru. Na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu diplomirala je 2001. godine. Profesionalno iskustvo stjecala je tijekom 8 godina rada u ''Stomatološkoj poliklinici Jurišić''. Dr. Ružica Šunjić od 19. siječnja 2010. godine posjeduje licencu izdanu od Liječničke/ljekarske komore HNŽ/K.
     
  Dr. Sanja Behmen

Dr. Sanja Behmen rođena je 1986. godine u Mostaru. Na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Sarajevu diplomirala je 2012. godine. Od 2013. godine zaposlena je u ''Stomatološkoj ordinaciji Dr. Ružica Šunjić''.
     
  Ivanka Biokšić

Asistentica Ivanka Biokšić rođena je 1968. godine u Mostaru. Završila je srednju Medicinsku školu u Mostaru. Zaposlena je kao zubni asistent od 1996. godine.
     

U ugodnom i suvremeno opremljenom prostoru naše ordinacije omogućili smo pacijentima obavljanje većine stomatoloških zahvata, kako dijagnostičkih tako i terapijskih. Na prvom mjestu uvijek nam je pacijent i njegovi zahtjevi i potrebe, što su oni odavno prepoznali, a što će nadamo se ubrzo po svom dolasku u našu ordinaciju spoznati i naši budući pacijenti.

Ordinacija

Locirana je u Ulici Kralja Petra Krešimira IV. bb, SPC ''RONDO'' - Lamela 1, II. kat. U njoj se nalazi ugodna i prostrana čekaonica, dva stomatološka radna mjesta opremljena suvremenom opremom i RVG uređajem za slikanje zuba.

  Kontakt...

RADNO VRIJEME (do daljnjeg)
- pon., sri. i petkom
  9:00 - 16:00
- utorkom i četvrtkom 12:00 - 19:00
- subotom, nedjeljom i blagdanima
  ne radimo
 

Copyright © STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR. RUŽICA ŠUNJIĆ MOSTAR - Sva prava zadržana - Web by MARIVA.NET